A Fenntarthatóság és a Digitális Stratégiák Összefonódása: Új Dimenziók a Rendezvények Világában
10:00-13:00 |
PLENÁRIS ELŐADÁSOK |
10:00
|
Elnöki köszöntő. Miről szól ez a nap? Ganczer Gábor elnök, MaReSz |
10:10-10:30
|
A hazai rendezvénypiac aktuális helyzete, kilátásai és trendjei a MaReSz friss kutatása alapján. Előadók: Rókusfalvy Gábor MaReSz alelnök - Szűcs Balázs MaReSz főtitkár |
10:30-10:50
|
A hazai üzleti turizmus és MICE piac helyzete és perspektívái: a Magyar Turisztikai Ügynökség tervei a versenyképességünk növelésére. Előadók: Kócsi Krisztina szenior projektmenedzser, Magyar Turisztikai Ügynökség. |
10:50-11:10 |
A 2024-es párizsi olimpia szervezési előkészületei a GL events mint rendezvényszolgáltató szemszögéből Előadó: Francois Regis PICOLET Projektigazgató, GL events |
11:10-11:30
|
A 2024-es magyar EU elnökség rendezvénypiaci hatásai Előadó: Medveczky Iván Elnökségi Rendezvényszervezési és Protokoll Főosztály főosztályvezetője, Miniszterelnöki Hivatal |
11:30-11:50 |
KÁVÉSZÜNET Kiállítás, QR kód vadászat, InkubátorHub |
11.50-12.10
|
A fenntarthatóság dilemmája: az élő rendezvények iránti igény egyszerre nő a fenntarthatósági elvárásokkal, amire megfelelő válaszok, megoldások szükségesek. Hogyan változtak meg a megrendelők elvárásai, mihez kell most jobban alkalmazkodniuk a szervezőknek?
Kerekasztal résztvevők: Moderátor: Radácsi Pál ügyvezető partner, Bo Live Branding Agency; Vendégek: Mantuano Mónika UNICEO; Herner Katalin KÖVET
|
12:10-12:35
|
Nem elég zöldnek látszani - fenntarthatósági trendek és megoldások a rendezvénypiacon. Fenntarthatóság a gyakorlatban. Az Event Touch példája.
Kerekasztal résztvevők: Moderátor: Klacsán Csaba WWF Magyarország adományszervezési, marketing és kommunikációs vezető Vendégek: Pécsi Szabolcs CEO & Alapító, HighVibes; Hodik Tibor ügyvezető partner, Progressive Reklámügynökség; Szűcs Balázs MaReSz főtitkár |
12:35-13:00
|
Mesterséges intelligencia fejlődése és hatása a szervezetekre Digitális forradalom és AI alkalmazások az ügynökségek életében.
Előadó: Heffler Andrea szervezetfejlesztési vezető SkillOn, Erdős Ákos ügyvezető partner, HELLO Agency |
13:00-14:30 |
EBÉDSZÜNET Kiállítás, QR kód vadászat, InkubátorHub |
|
„A” TEREM |
„B” TEREM |
„C” TEREM |
14:30-16:30 |
DÉLUTÁNI SZEKCIÓ ELŐADÁSOK
|
|
Gasztro SZEKCIÓ |
Tech SZEKCIÓ |
Értékesítés SZEKCIÓ |
14:30-14:55 |
Trendek, elvárások, kihívások a rendezvénygasztronómiában
Jókuti András gasztroszakértő, újságíró |
Kiállítások és event design: Innovatív, Inkluzív és élményközpontú tervezés, fenntarthatóság
Kerekasztal résztvevők:
Moderátor: Urbán Luca, kreatív igazgató, HELLO Agency
Tornyai Péter ügyvezető igazgató, TorTer e-Design
Buzási Bence kreatív igazgató Progressive ügynökség
Herrer Caesar ügyvezető Compact Decor Kft. |
Mi az, amire az ügyfélnek valójában szüksége van? Jó gyakorlatok és digitális megoldások a B2B rendezvényértékesítésben
Kerekasztal résztvevők:
Moderátor: Bacsi Krisztina szakmai vezető, Magyar Turizmus Akadémia,
Kenderesy Nadin központi ügyfélkapcsolati igazgató, Eventrend Group
Popovits Éva értékesítési igazgató ACCOR Közép Európa
|
14:55-15:20 |
Zöld lépéseink az etikus rendezvénygasztronómia világában, avagy greenwashing helyett harmóniában a környezettel és a társadalommal
Semsei Rudolf ügyvezető igazgató, Budapest Party Service, MaReSz rendezvénygasztronómia tagozat vezetője
Hajnal Henriett, fejlesztési vezető Magyar Élelmiszerbank Egyesület |
Tracking rendszerek és AI filmgyártás a rendezvényeken és bárhol másutt…
Kerekasztal résztvevők:
Moderátor: Fábián Attila / CEO Smarteq AVS Kft.
Sárkány Ferenc / CEO Visual Humans and Tech Kft.
Perjési Péter / CEO KulTechDesign Kft.
Varga Balázs / CEO HybridProduction Kft.
Kálmán Mátyás / CEO Colloc Production Kft. |
Rendezvényhelyszínek fenntarthatósági jógyakorlatai – fenntarthatóság mint piaci előny
Kerekasztal résztvevők:
Moderátor: Gloviczki Ákos rendezvényigazgató, Hungexpo
Vendégek: Semperger Judit, marketing igazgató, Danubius Hotels Zrt.
Varga Dorottya értékesítési és marketing igazgató, Crowne Plaza Budapest
Szerepi Szabolcs üzletfejlesztési- és cégvezető, Etyeki Kúria Borászat
Juhász Ildikó Kíra MICE értékesítési igazgató, Hotel & More Hotel Management, Balatonfüred Kongresszusi Központ |
15:20-15:45 |
KÁVÉSZÜNET Kiállítás, QR kód vadászat, InkubátorHub |
|
SZEKCIÓ |
SZEKCIÓ |
HR SZEKCIÓ |
15:45-16:10 |
Az ESG törvény hatásai a rendezvénypiacra, vállalati előírásoknak való megfelelés. Külső kényszer vagy belső késztetés? Az OTP Bank fenntarthatósági gyakorlata és egy konkrét rendezvény példája
moderátor: Márkus Éva, MaReSz
Dr. Nemes Ákos, a MaReSz szakjogásza
Zsiborás-Chrabák Vivien, Rendezvényszervezési szakértő, OTP Bank |
DEI-szemlélet: sokféleség, esélyegyenlőség és befogadás a munkaerőpiacon és a rendezvényszervezésben
Nagy Gábor alapító társtulajdonos, Eventrend Group |
Az új generációk (Z és Alfa) mint munkavállalók és mint megrendelők. Hogyan változtatják meg a szakmát, mit kell tudnunk róluk? Friss kutatás
Róbert Nóra mestertanár, BGE
Halasi Nikolett Junior MICE Manager, Weco
Vasali Dávid hallgató, BGE |
16:10-16:30 |
Tudnivalók az AI szabályozásokról és szabályozatlansági dilemmák Dr. Nemes Ákos, a MaReSz szakjogász |
Gamifikációs és digitális technológiák alkalmazása rendezvényeken: résztvevők aktiválása, gamifikációs jógyakorlatok.
Tischler Márk CEO, Universum8 |
Önkéntesek a rendezvényeken, az önkénteskedés mint társadalmi fenntarthatóság szerepe a rendezvényeken, lehetőségek. A fiatalok motiválása, bevonása.
Kerekasztal résztvevők:
Oszkó Jakab Natália alapító, MTPA,
Dr. Kővári Edit docens, Pannon Egyetem,
Nagy Réka Fesztivál Önkéntes Központ |
16:30-16:40 |
ZÁRÁS - Összegzés QR kód vadászat játék: sorsolás értékes nyereményekkel
|